طرز تهیه بستنی زعفرانی

درست کردن بستنی سنتی با ثعلب و بهترین روش برای کشدار کردن بستنی زعفرانی رو به صورت گام به گام به شما آموزش می‌دیم، تا تو روزهای گرم تابستون درست کنین و از خوردن بستنی با طعم فوق العاده‌ی زعفرون لذت ببرین. بستنی سنتی، همون بستنی هست که با زعفران درست می‌شه و تو ایران معروفه. بستنی زعفرانی با مواد اولیه‌ی هل، گلاب، ثعلب، شیر، خامه، پسته، زعفران و شکر درست می‌شه. تهیه‌ی بستنی زعفرانی کار سختی نیست، فقط نیاز به کمی صبر و حوصله داره.

بستنی یک دسر عالی و شیرینی هیجان انگیزیه که همه دوسش دارن. بستنی، دسری که تو همه‌ی فصلها به خصوص تابستان طرفدار زیادی داره و از بزرگ تا کوچیک بستنی رو دوست دارن و دسر فوق العاده‌ای برای پذیرایی از مهمونه. بستنی به خاطر داشتن شیر و خامه و زعفرون خیلی مقویه و از پوکی استخوان جلوگیری می‌کنه، به همین دلیل بهترین دسر برای بچه‌ها به حساب میاد.

3 دلیل که باید بستنی زعفرونی رو بخوریم:

  1. سلامت چشم: ویتامین A تو بستنی برای سلامت چشم خیلی مهمه.
  2. شادی آور: بستنی زعفرانی، به خاطر داشتن زعفران خاصیت شادی آور داره.
  3. سلامت قلب: زعفران منبعی از پتاسیمه که یک عنصر مهم تو داشتن قلبی سالمه.

تاریخچه بستنی:

درست شدن بستنی به حدود ۵۰۰ سال قبل از میلاد برمی‌گرده. ایرانی‌ها تو زمان هخامنشیان تابستان‌ها، بستنی با طعم‌های زعفرانی، میوه‌ای مصرف می‌کردن.

تو دنیا مدل های مختلف بستنی با طعم های متفاوتی درست می‌شه

مواد لازم برای تهیه‌ بستنی زعفرانی:

  • اسانس هل یا پودر هل سفید: به مقدار لازم
  • زعفران دم کرده: دو قاشق غذاخوری
  • خلال پسته: دو قاشق غذاخوری
  • ثعلب: دو قاشق غذاخوری
  • گلاب: نصف پیمانه
  • شکر: دو پیمانه
  • شیر پر چرب: چهار پیمانه
  • خامه: صد گرم

طرز تهیه‌ بستنی زعفرانی:

  1. زعفران رو دم کنین و کنار بذارین "روش های دم کردن زعفران".
  2. خامه رو با چنگال هم‌بزنین تا یکدست بشه و تو سینی با ضخامت یکسان پخش کنین و با قاشق روی سطح اون رو صاف کنین و داخل فریزر بذارین.
  3. شیر رو داخل قابلمه روی حرارت بجوشونین.
  4. بعد از جوشیده شدن شیر، حرارت رو کم کنین و زعفرانی رو که از قبل دم کردین رو همراه با گلاب، به شیر اضافه کنین وهم‌بزنین.
  5. تو ظرف دیگه‌ای ثعلب و شکر با هم مخلوط کنین.
  6. ثعلب و شکر رو قاشق به قاشق، به شیر اضافه کنین و خوب هم‌بزنین تا گلوله نشه.
  7. بعد از اضافه کردن ثعلب، مواد بستنی شما غلیظ می‌شه، اون رو از روی حرارت بردارین و به ظرف بزرگتری، ترجیحا استیل منتقل کنین.
  8. تو قابلمه ای رو پر از یخ کنین و ظرف بستنی رو روی یخ‌ها بذارین و با همزن همبزنین تا کشدار بشه.
  9. بعد از کش دار شدن بستنی، 40 دقیقه ظرف بستنی رو داخل فریزر بذارین.
  10. بعد از گذشت زمان، باز بستنی رو بیرون بیارین و با همزن هم‌بزنین و دوباره داخل فریزر بذارین "این مرحله رو 4 الی 5 بار تکرار کنین".
  11. خلال پسته، خامه خرد شده و هل رو به مواد بستنی اضافه کنین و خوب هم‌بزنین و باز بستنی رو داخل فریزر به مدت پنج ساعت بذارین بمونه.

حالا بستنی زعفرانی شما آمادهست نوش جان.


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : بستنی ,کنین ,زعفرانی ,بذارین ,زعفران ,قاشق ,بستنی زعفرانی ,داخل فریزر ,فریزر بذارین ,اضافه کنین ,همزن هم‌بزنین ,داخل فریزر بذارین ,تهیه‌ بستنی زعفرانی
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

اخبار مربوط به حوزه فناوری Dallan مانکن ثبت شرکت میکرون پرینتر False hope Alis خاطرات فنی من ماکیان البرز