۱. گراتن بادمجان
مواد لازم برای تهیه این غذا
– ۳۰۰ گرم گوشت چرخ شده
– ۱ عدد پیاز متوسط
– ۵ عدد قارچ متوسط
– ۲ عدد بادمجان متوسط
– ۳ حبه بزرگ
– ۳۰۰ گرم پنیر پیتزا رنده شده
– دو قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
– ادویه های طعم دهنده مانند نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن به میزان دلخواه
– سس سفید فرانسویدستور طرز تهیه غذا با بادمجان: گراتن بادمجان
ابتدا بادمجانها را پوست بکنید و به عرض نیم سانت حلقه حلقه کنید.
سپس روی آنها نمک بپاشید و بعد از حداقل ۱۵ دقیقه با آب سرد بشویید و کاملا خشک کنید. و بعد از آن در روغن سرخ کرده و کنار بگذارید.
سپس پیاز را با روغن کمی تفت دهید تا سبک شود و بعد گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید.
بعد از پختن گوشت ، قارچ ورقه شده را اضافه کرده و با شعله بالا حدود ۳ دقیقه تفت دهید تا قارچ ها آب نیندازند.
در این مرحله شعله را کم کرده و سیر رنده شده , نمک , فلفل سیاه , آویشن و رب گوجه را اضافه کنید و اندکی تفت دهید تا سس غذای شما آماده شود.
در ظرف مورد نظر یه ردیف بادمجان بچینید.
مقداری از سس را روی آنها بریزید. و سپس پنیر پیتزا رنده شده را اضافه کنید. و سپس سس گوشتی را که آماده کرده اید به غذایتان اضافه کنید.
تا زمانی که موادتان تمام شود به همین صورت عمل کنید تا ظرفتان کامل شود.
در پایان سس سفید را به غذایتان اضافه کنید و ظرف گراتن را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا روی پنیرها طلایی شود و سپس غذای تان را سرو کنید.۲. بادمجان شکم پر
مواد لازم برای تهیه این غذا
– ۴ تا ۸ بادمجان
– ۲۲۷ گرم گوشت گاو چرخ کرده
– یک دسته جعفری تازه
– گوجهفرنگی
– ۱ پیاز کوچک
– چند حبه سیر
– ۷ قاشق غذاخوری روغن نباتی
– ۱ قاشق غذاخوری رب گوجهفرنگی
– ادویه
– پودر فلفل چیلی، نمک
دستور طرز تهیه غذا با بادمجان: بادمجان شکم پر
– ابتدا پیاز را با ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی در یک تابه سرخ کنید تا طلایی شوند.
– سپس سیر خرد شده را به پیاز سرخ کرده اضافه کنید.
– ادویهی مورد علاقه و پودر فلفل چیلی را اضافه کنید و هم بزنید.
– گوشت گاو چرخکرده و گوجهفرنگی را اضافه کنید و اجازه بدهید بپزد تا گوشت به رنگ قهوهای دربیاید.
– سپس رب گوجهفرنگی و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
– جعفری خردشده را به تابه اضافه کنید. چند دقیقه دیگر مواد را حرارت دهید.
– در یک تابهی دیگر، ۳ قاشق غذاخوری روغن نباتی بریزید، هر بادمجان را از وسط یک برش بزنید و بعد آن را سرخ کنید.
– یک تابهی بزرگتر بردارید، ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی به آن اضافه کنید و نیمی از گوجهفرنگیهای برش خورده را داخل آن بریزید.
* هشدار: قبل از رفتن به مرحلهی بعدی، کمی صبر کنید تا بادمجان و مخلوط گوشت گاو خنک شود.
– با مخلوط گوشت گاو بادمجان را پر کنید و با خلال دندانهای چوبی آنها را ببندید.
– بادمجان را روی لایهی گوجهفرنگی قرار دهید.
– باقی گوجهفرنگیهای خرده شده را روی بادمجانها قرار دهید.
– درب تابه را بگذارید.
– حرارت را در حالت متوسط بگذارید و اجازه بدهید غذا به مدت ده دقیقه بپزد.
درباره این سایت